Copyright : Geert De Rycke
Volledig scherm
© Copyright : Geert De Rycke

Verkeershinder in Sint-Rochusstraat: weg afgesloten op diverse momenten

DendermondeEr zal zich de komende maanden met regelmaat van de klok verkeershinder voordoen in de Sint-Rochusstraat in hartje Dendermonde. De straat zal regelmatig afgesloten zijn voor het verkeer.

 1. Dauke Vreys met de ‘Young Yellow Tigers’ na het WK U20: “Ons positief doorzettingsvermogen - als team - was onze grootste kracht”
  Volleybal

  Dauke Vreys met de ‘Young Yellow Tigers’ na het WK U20: “Ons positief doorzet­tings­ver­mo­gen - als team - was onze grootste kracht”

  De ‘Young Yellow Tigers’ hebben in het sportcentrum ‘De Lange Munte’ in Kortrijk het WK U20 afgewerkt. Het werd een stevige leerschool voor de Belgische meisjes. Iedere keer opboksen tegen al dat internationaal geweld was zwaar en afmattend. Maar de opgebouwde vaardigheden, na de harde confrontaties tegen andere volleybalculturen, zal het team van trainer-coach Fien Callens ongetwijfeld helpen in de toekomst.
 2. Liesbet liet alles achter om wereld rond te trekken: “Simpel leven zonder drang om te settelen”
  PREMIUM
  Dendermonde/Berlare

  Liesbet liet alles achter om wereld rond te trekken: “Simpel leven zonder drang om te settelen”

  Een “nomade” noemt ze zichzelf en al twintig jaar trekt ze de wereld rond. In kampeerwagen of met zeilboot, zonder eigen huis. Haar verhaal heeft Liesbet Collaert (46) nu in het boek Plunge neergeschreven. “Want een sprong naar een ander leven was het zeker en vast”, zegt ze. Wij konden Liesbet spreken, die voor even op bezoek is in haar geboortestreek Dendermonde. Een babbel over “leven waar de wind je brengt”.