Het ongeval gebeurde op de Zeelsebaan.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de Zeelsebaan. © RV

Verkeerschaos door aanrijding aan winkelcomplex op Zeelsebaan

De avondspits naar en van Dendermonde is donderdagavond stapvoets verlopen door een aanrijding aan het winkelcomplex op de Zeelsebaan. Twee voertuigen raakten elkaar frontaal en waren niet meer rijvaardig, waardoor de rijbaan een tijdlang versperd was. 

 1. Aantal coronapatiënten loopt op tot boven de dertig, ziekenhuis roept op niet zelf te bellen rond uitstellen ingrepen
  Dendermonde

  Aantal coronapa­tiën­ten loopt op tot boven de dertig, ziekenhuis roept op niet zelf te bellen rond uitstellen ingrepen

  De toestroom van coronapatiënten in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde is niet meer te stoppen. Het aantal loopt ondertussen op tot over de dertig. Er werden ook twee overlijdens opgetekend. Van de overheid moeten alle niet-dringende ingrepen uitgesteld worden, maar het ziekenhuis roept patiënten op daar niet zelf over te telefoneren.
 2. Creatieve talenten zorgen voor project Paardenkracht: “Spirit van Ros Beiaard voelbaar aanwezig in stad”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Creatieve talenten zorgen voor project Paarden­kracht: “Spirit van Ros Beiaard voelbaar aanwezig in stad”

  Elf grote, kunstige paardenhoofden op evenveel locaties in het stadscentrum. Die vormen samen het street art-project ‘Paardenkracht’. De stad wil hiermee de spirit van het Ros Beiaard, de trots van Dendermonde, voelbaar laten blijven. Verschillende kunstenaars, van jong talent tot gevestigde waarde, waren meteen bereid een paardenkop onder handen te nemen. Zelfs Axel Daeseleire zorgt voor een exemplaar.