Isabelle Ringoet en Leen Roels aan de typmachines die ter beschikking staan in de bib: “Iedereen kan er zijn verhaal op kwijt”, klinkt het.
Volledig scherm
Isabelle Ringoet en Leen Roels aan de typmachines die ter beschikking staan in de bib: “Iedereen kan er zijn verhaal op kwijt”, klinkt het. © Geert De Rycke

Verhalen centraal in expo Boontoon

Wie zijn verhalen wil delen, of zelfs maar enkele woorden of zinnen, of kennis wil maken met de verhalen van andere bewoners in de stad, kan terecht op de interactieve tentoonstelling ‘Boontoon’ in de bibliotheek van Dendermonde. Aan beide kanten van de glazen wand in het bibgebouw staan typmachines. Iedereen mag er zijn zeg op doen.

0 reacties

  1. Liesbet liet alles achter om wereld rond te trekken: “Simpel leven zonder drang om te settelen”
    PREMIUM
    Dendermonde/Berlare

    Liesbet liet alles achter om wereld rond te trekken: “Simpel leven zonder drang om te settelen”

    Een “nomade” noemt ze zichzelf en al twintig jaar trekt ze de wereld rond. In kampeerwagen of met zeilboot, zonder eigen huis. Haar verhaal heeft Liesbet Collaert (46) nu in het boek Plunge neergeschreven. “Want een sprong naar een ander leven was het zeker en vast”, zegt ze. Wij konden Liesbet spreken, die voor even op bezoek is in haar geboortestreek Dendermonde. Een babbel over “leven waar de wind je brengt”.