Trots poseerden Lotte en Cheyenne bij hun zelf geschilderde regenboogbank en ze oogstten er veel lof mee. Groot is dan ook de verbazing dat de bank plots verdwenen is.
Volledig scherm
Trots poseerden Lotte en Cheyenne bij hun zelf geschilderde regenboogbank en ze oogstten er veel lof mee. Groot is dan ook de verbazing dat de bank plots verdwenen is. © RV

Verf droogt niet snel genoeg: technische dienst haalt regenboogbank weg (maar ze komt wel terug)

DendermondeMet hun initiatief om een regenboogbank te schilderen in hartje Dendermonde oogstten Lotte en Cheyenne de voorbije dagen enorm veel positieve reacties, maar de bank is weggehaald. Tot grote ontsteltenis van de meisjes zelf. Uiteindelijk bleek de technische dienst van oordeel dat de verf niet goed droogde en nam die de regenboogbank weg. Ze komt wel later terug.

  1. Knijten houden ook lelijk huis in Ouden Briel: “Vlaamse Waterweg gevraagd om voor oplossing te zorgen”
    PREMIUM
    Buggenhout

    Knijten houden ook lelijk huis in Ouden Briel: “Vlaamse Waterweg gevraagd om voor oplossing te zorgen”

    Na overlast in Kastel en Schellebelle, blijken nu ook de bewoners van de Ouden Briel in Buggenhout flink last te hebben van knijten. De kleine steekmuggen houden ook daar lelijk huis. In zo’n mate dat het gemeentebestruur de Vlaamse Waterweg aanschrijft. “We vragen een degelijke oplossing voor dit probleem”, zegt schepen van milieu Geert Hermans (CD&V). De insecten wijken uit van het nieuw aangelegde overstromingsgebied in Hamme.