Copyright : Geert De Rycke
Volledig scherm
© Copyright : Geert De Rycke

Verenigingen slaan handen in elkaar voor Halloweentocht

Drie Grembergse verenigingen slaan de handen in elkaar voor een Halloweentocht. Dat gebeurt voor het tweede jaar op rij. Deelnemers mogen zich aan een griezelig spektakel verwachten.

0 reacties

 1. Organisatoren van evenementen twijfelen niet langer: “Tijdens zomer nog voorzichtig, om er in september lap op te geven”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Organisato­ren van evenemen­ten twijfelen niet langer: “Tijdens zomer nog voorzich­tig, om er in september lap op te geven”

  Het wordt nog een voorzichtige zomer met beperkende coronamaatregelen, maar in september kan er een serieuze lap op geven worden. Daarover hebben de organisatoren van events in september in Dendermonde zopas met een gezamenlijk infomoment alle twijfel weggenomen, mét fiat van de Veiligheidscel. De voorbereidingen voor Bloemencorso in Sint-Gillis, Reuzenstoet Grembergen, Septemberkermis Oudegem en Scheldefeesten in Baasrode schakelen een versnelling hoger.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.