Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Verdere afname coronacijfers in AZ Sint-Blasius

DendermondeDe coronacijfers in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde nemen verder af.

 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 2. Bewoners Lindanusstraat en omgeving maken zich zorgen over parkeerdruk in buurt: “Betalend parkeren kan oplossing bieden”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Bewoners Lindanus­straat en omgeving maken zich zorgen over parkeer­druk in buurt: “Betalend parkeren kan oplossing bieden”

  De bewoners van de Lindanusstraat en omgeving in hartje Dendermonde willen dat er iets gebeurt aan de parkeerdruk in hun buurt. “We vrezen dat die nog meer zal toenemen als een deel van de Oude Vest autovrij wordt”, klinkt het. Parkeermeters kunnen volgens de buren een oplossing bieden. Om hun bezorgdheden kracht bij te zetten, overhandigden ze een petitie aan de burgemeester.
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels