Bar Buur in Sint-Gillis-Dendermonde.
Volledig scherm
PREMIUM
Bar Buur in Sint-Gillis-Dendermonde. © rr

Van Bar Zeta tot Gourmande: op deze 6 locaties in het Waasland en Dendermonde kan je heerlijk brunchen en lunchen

Waasland/DendermondeHou jij van een zoete pannekoeken als ontbijt of ga jij eerder voor een hartige toast? In deze 6 zaken vind je ongetwijfeld een ontbijt, brunch of lunch die bij je past. Van Bar Zeta in Dendermonde tot Gourmande in Sint-Gillis-Waas: Met deze 6 brunch- en lunchlocaties in het Waasland en Dendermonde kan jouw dag alvast niet meer stuk.

 1. Refa (23) houdt samen met politie vrouw boven water nadat ze in Dender valt: “In een reflex in rivier gesprongen, anders was het misschien anders afgelopen”
  Play
  Dendermonde

  Refa (23) houdt samen met politie vrouw boven water nadat ze in Dender valt: “In een reflex in rivier gesprongen, anders was het misschien anders afgelopen”

  In de Dender in Dendermonde is donderdag rond de middag een vrouw in het water gevallen ter hoogte van de Bogaerdbrug. De hulpdiensten werden meteen verwittigd. Een politiepatrouille vlakbij sprong meteen in het water en kon de vrouw naar een ladder brengen. Een twintiger uit Grembergen zag het incident gebeuren en sprong het water in om te helpen. “Ik kon de vrouw mee boven water houden om ze zo uit de Dender te kunnen halen", vertelt Refa Staljanssens (23).
 2. OPROEP. Ode (8) vergeet lievelingsknuffel in hotel aan Turkse Riviera. Breng jij Konijntje terug naar België?
  7

  OPROEP. Ode (8) vergeet lievelings­knuf­fel in hotel aan Turkse Riviera. Breng jij Konijntje terug naar België?

  Een koffer vol leuke herinneringen nam Kathelyn Van Coppenolle uit Oudenaarde mee naar huis na haar vakantie in Turkije, maar in die valies zat helaas niet de lievelingsknuffel van haar kleindochter Ode (8). Het meisje vergat Konijntje in het hotel waar ze samen met haar grootouders en mama een week logeerde. Het resort maakt geen aanstalten om de grote vriend van het kind naar België terug te sturen. En dus doet de oma een beroep op de HLN-lezer. Breng jij Konijntje terug naar België?