Valerie Thoen in haar B&B Adamas.
Volledig scherm
PREMIUM
Valerie Thoen in haar B&B Adamas. © Geert De Rycke

Valerie en Marc maken droom waar met B&B Adamas: “Het kriebelde al ongelooflijk lang”

Sint-Gillis-DendermondeDe B&B Adamas, in een negentiende-eeuws pand aan de Sint-Gillislaan in Sint-Gillis-Dendermonde, heeft nieuwe uitbaters. Valerie Thoen (47) en Marc Droessaert (55) maken er hun droom waar. “We zijn erg blij dat we de sprong hebben gewaagd”, zeggen de twee.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.