Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Vakantie met vijf zomerse speelstraten

DendermondeDendermonde krijgt deze zomervakantie vijf speelstraten. Daar heeft de gemeenteraad tijdens haar jongste vergadering haar fiat voor gegeven.

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Stadsbestuur ontwikkelt nieuwe woonvisie: “Niet nodig nog meer open gebied aan te snijden”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Stadsbe­stuur ontwikkelt nieuwe woonvisie: “Niet nodig nog meer open gebied aan te snijden”

  Het is niet nodig nog meer open gebied aan te snijden voor woonprojecten. Dat is de conclusie van het Dendermondse stadsbestuur op basis van onderzochte woonbehoefte en het aantal ontwikkelingsprojecten die nu nog op stapel staan. Een woonvisie zal in het najaar nog verder ontwikkeld worden. Onder andere op basis van een bevraging naar de woonwensen bij de Dendermondenaren. Die levert enkele opvallende vaststellingen op.