Het gezin Burssens. Allemaal hebben ze een rol in het nieuwe luisterspel “Een Paard voor Reynout”.
Volledig scherm
Het gezin Burssens. Allemaal hebben ze een rol in het nieuwe luisterspel “Een Paard voor Reynout”. © Geert De Rycke

Vader en zoon schrijven luisterspel ‘Een Paard voor Reynout’ op basis van Ros Beiaardverhaal

Er is een luisterspel van het Ros Beiaard-verhaal in de maak. Daar zorgen vader en zoon Burssens uit Dendermonde voor. Zij schreven ‘Een Paard voor Reynout’. Aan de opnames neemt het hele gezin deel. En ook gekende Dendermondenaren, zoals Miel Ravijts en Patrick Meulebroek, doen hun duit in het zakje. Tegen maart moet het luisterspel van anderhalf uur op cd staan en zal het te koop zijn.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Op zijn 19de kantoor binnengestapt zonder diploma, nu is immomakelaar Johan Krijgsman (36) de grote baas van ERA: “Ik sta veel verder dan ik ooit had gedacht”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Op zijn 19de kantoor binnenge­stapt zonder diploma, nu is immomake­laar Johan Krijgsman (36) de grote baas van ERA: “Ik sta veel verder dan ik ooit had gedacht”

  Johan Krijgsman (36) uit Berlare stapte op 19-jarige leeftijd zonder enig diploma of ervaring het ERA-kantoor van Sint-Niklaas binnen, en is vandaag opgeklommen tot CEO van het vastgoedbedrijf. Een succesverhaal dat afstraalt op Sint-Niklaas, zijn tweede thuis. Met de renovatie van Huis Myle, het herenhuis van Balls & Glory en, wie weet, ooit nog de Salons, wil hij graag mee zijn stempel drukken op de Wase hoofdstad.