Unizo stelde de video’s voor in de Ros Beiaardzaal van het stadhuis.
Volledig scherm
Unizo stelde de video’s voor in de Ros Beiaardzaal van het stadhuis. © Geert De Rycke

Unizo maakt vier video’s om handelscentrum te promoten

DendermondeUnizo Dendermonde heeft vier video’s klaar om het handelscentrum van de stad te promoten. De filmpjes werden gemaakt met steun van de provincie Oost-Vlaanderen. “Elk jaar proberen we met een nieuw idee op de proppen te komen om onze handelaars, horeca en winkels in de kijker te zetten”, klinkt het.

  1. Marc De Decker bundelt verhalen van 65 opmerkelijke stadsgenoten in boek: “Allemaal zetten ze op hun eigen manier Dendermonde op de kaart”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Marc De Decker bundelt verhalen van 65 opmerkelij­ke stadsgeno­ten in boek: “Allemaal zetten ze op hun eigen manier Dendermon­de op de kaart”

    Namen als Louis De Lentdecker, Bert Heuvinck en Pater De Smet doen allicht wel een belletje rinkelen. Maar zeggen Alfons Vermeir, Jacobus Maestertius of John Stedman u iets? Ook zij horen bij de groep bijzondere Dendermondenaren waar Marc De Decker een boek aan wijdt. ‘65 geboren Dendermondenaars’ bundelt de verhalen van opmerkelijke figuren uit de geschiedenis van de stad, allemaal geboren in Dendermonde en ondertussen overleden. Een tip van de sluier...