Politie Dendermonde
Volledig scherm
Politie Dendermonde © RV

Twee vrienden beslissen auto te laten staan na avondje Katuit, en krijgen lift naar huis van korpschef

Twee jongeren uit Kastel hebben een lift naar huis gekregen van de politie van Dendermonde nadat de bestuurder twijfelde of hij nog wel met de wagen mocht rijden. Tijdens de traditionele reuzenommegang had hij namelijk enkele pintjes gedronken met zijn kameraad, maar ze waren wel met de wagen naar Dendermonde gekomen. Uit twijfel zijn de jongemannen dan maar te voet naar huis beginnen wandelen. 

  1. Café-uitbaatster moet na openingsweekend al meteen sluiten door nieuwe maatregelen: “Politiek hangt strop rond onze nek”
    PREMIUM
    Lebbeke

    Café-uitbaat­ster moet na openings­week­end al meteen sluiten door nieuwe maatrege­len: “Politiek hangt strop rond onze nek”

    Tamara Cooreman beleefde vrijdagavond niet het moment waar ze op hoopte. Zaterdagavond opende ze haar eet-, praat- en ambiancecafé The Ritz in de Kerkstraat in Lebbeke, om dan maandag meteen weer te moeten sluiten door de nieuwe maatregelen. Eerder dit jaar stopte ze ook al met haar café in Westerlo tijdens de eerste lockdown. “Het openingsweekend moest schitterend worden, maar helaas is het nu toch met een zeer dubbel gevoel", vertelt Tamara.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement