De foto van Merel staat op de cover van de digitale versie van Vogue en haalt mogelijk ook de gedrukte versie van het beroemde modeblad.
Volledig scherm
De foto van Merel staat op de cover van de digitale versie van Vogue en haalt mogelijk ook de gedrukte versie van het beroemde modeblad. © RV

Turntalent Merel (11) poseert voor fotoshoot... en dan pikt Vogue je plots op: “Trots dat dit over de hele wereld wordt verspreid”

DendermondeHet gerenommeerde mode- en lifestyleblad Vogue halen, is niet voor iedereen weggelegd. Maar Merel Blanckaert (11) uit Sint-Gillis-Dendermonde is het wél gelukt. Het meisje, bezeten van turnen, poseerde voor de lens van topfotograaf Thierry Vermeire, die de beelden inzond. “Nooit gedacht dat de foto het tijdschrift zou halen”, glundert Merel.

 1. Elise Van Sas treedt met VC Oudegem aan in halve finale van de play-offs: “Door de status van Asterix Avo moeten zij dinsdag winnen, wij willen dat”
  Volleybal Liga A vrouwen

  Elise Van Sas treedt met VC Oudegem aan in halve finale van de play-offs: “Door de status van Asterix Avo moeten zij dinsdag winnen, wij willen dat”

  Er waren twee oorzaken voor de knappe prestatie van VC Oudegem tegen Antwerpen. Er was de vorige wedstrijd, waarbij na een slap vertoon iets moest goedgemaakt worden. Coach Fien Callens wilde een reactie zien van haar ploeg. En er is de match van volgende dinsdag. De Oudegemse volleybalsters wilden absoluut met een goed gevoel naar de halve finale van de play-offs gaan. De 0-3-zege zorgde voor een goede algemene repetitie.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!