De broers Marc en Luc Macharis hopen dat ze de award in de wacht slepen. “Het zou een bekroning zijn voor het harde werk van ons team”, klinkt het.
Volledig scherm
De broers Marc en Luc Macharis hopen dat ze de award in de wacht slepen. “Het zou een bekroning zijn voor het harde werk van ons team”, klinkt het. © Geert De Rycke

Transport Macharis laureaat voor award Transporteur van het Jaar

Transport Macharis uit Dendermonde, gerund door broers Luc en Marc Macharis, maakt kans om verkozen te worden tot Transporteur van het Jaar. Voor de award zijn er zes kandidaten. De Dendermondse transportfirma mocht een paar jaar geleden ook al eens de Truck Safety Award in ontvangst nemen.

1 reactie

 • Van bouwel Georges

  2 jaar geleden
  Het is te hopen hè dat zou ook voor ons de chauffeurs een bekroning zijn daar tenslotte moeten wij het waarmaken op de weg
 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af