Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Tondeldoos cheque rijker dankzij personeel BNP Paribas Fortis

0 reacties

 1. Eerst geschorst bij balie nadat hij als advocaat vonnis vervalste, nu veroordeeld tot celstraf: “Toga te schande gemaakt”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Eerst geschorst bij balie nadat hij als advocaat vonnis vervalste, nu veroor­deeld tot celstraf: “Toga te schande gemaakt”

  Door de Balie van Advocaten in Dendermonde is hij al voor tien jaar, het maximum, geschrapt als advocaat en nu is Hans V.D. (54) door de Dendermondse strafrechter ook veroordeeld tot een celstraf en boete. Een paar jaar geleden vervalste hij als advocaat een vonnis, waarbij hij een gezin heel wat geld afhandig maakte. De Orde van Advocaten en het openbaar ministerie zijn het eens: “Deze man maakt de advocatuur te schande.”
 2. Terrasgangers spelen kat en muis met politie na sluitingsuur, maar situatie blijft rustig
  Dendermonde

  Terrasgan­gers spelen kat en muis met politie na sluitings­uur, maar situatie blijft rustig

  Het sluitingsuur in Dendermonde werd door de uitbaters van de horeca goed nageleefd, maar de bezoekers van de terrassen wilden na het sluitingsuur duidelijk nog niet vertrekken op de Grote Markt in Dendermonde. Enkele honderden personen bleven aanwezig. De politie was ter plaatse en maande iedereen aan vriendelijk te vertrekken, maar de meeste jongeren vertrokken nadien naar het Saske iets verderop.
 1. Luchtballon raakt per ongeluk hoogspanningskabel en stort neer
  Play

  Luchtbal­lon raakt per ongeluk hoogspan­nings­ka­bel en stort neer

 2. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis