Tovert de Dendermonde Rugby Club de sportcampus in augustus om tot sport- en partysite voor de Flanders Open Rugby ? De club zit alvast in de startblokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Tovert de Dendermonde Rugby Club de sportcampus in augustus om tot sport- en partysite voor de Flanders Open Rugby ? De club zit alvast in de startblokken. © Geert De Rycke

Toch Flanders Open Rugby eind augustus? “We zijn voorzichtig positief en hoopvol”

Sint-Gillis-DendermondeKomt er dit jaar toch nog een Flanders Open Rugby, meer bepaald van 21 tot 23 augustus? De Dendermonde Rugby Club is ‘hoopvol’. “De goesting en de wil om te organiseren is er. Maar de richtlijnen moeten meezitten... Dan zijn we bereid er volledig voor te gaan”, zegt tornooidirecteur Mario Zaman.

  1. Bouw nieuw rusthuis officieel van start met eerste houtlegging: “Allergrootste project ooit in geschiedenis Dendermonde”
    Baasrode/Dendermonde

    Bouw nieuw rusthuis officieel van start met eerste houtleg­ging: “Aller­groot­ste project ooit in geschiede­nis Dendermon­de”

    Met een “eerste houtlegging” en receptie werd vrijdag op de site van het woonzorgcentrum Sint-Vincentius in Baasrode de bouw van een gloednieuw rusthuis officieel gestart. Op het terrein moet een nieuw complex, bestaande uit verschillende cocons, verrijzen. Daar hangt een budget van liefst 23 miljoen euro aan vast. “Dit is dan ook de allergrootste investering die Dendermonde ooit leverde en nog zal leveren”, zegt schepen van sociale zaken Tomas Roggeman (N-VA).