Alle terrassen op de Grote Markt raakten volzet. De Dendermondenaren zaten hier overduidelijk op te wachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Alle terrassen op de Grote Markt raakten volzet. De Dendermondenaren zaten hier overduidelijk op te wachten. © Geert De Rycke

Terrassen Grote Markt lokken jong tot oud: “Duvel smaakte in lange tijd zo goed niet”

DendermondeDe heropening van de horeca zaterdag heeft ook in Dendermonde jong en oud weten te bekoren. Zeker toen na de middag het weer wat opklaarde raakten de terrassen op de Grote Markt volzet. Er heerste een gezellige drukte. “Want geef toe, een Duvel smaakt toch best op een terras!”

 1. Cultuurcentrum Belgica stoomt zich klaar voor zomer in openlucht en goed gevuld najaar
  PREMIUM
  Dendermonde

  Cultuurcen­trum Belgica stoomt zich klaar voor zomer in openlucht en goed gevuld najaar

  Er is licht aan het einde van de tunnel voor de cultuursector nu de coronamaatregelen ook daarvoor versoepelen. En daar is Cultuurcentrum Belgica helemaal klaar voor. Met Kamp Belgica en een reeks openlucht films zet het cultuurcentrum in op een zomer met buitenactiviteiten. Vanaf het najaar volgt een nieuw én goed gevuld seizoen. “Maar ook dat wordt bijzonder, gezien de verbouwingen waar we tegenaan kijken”, klinkt het.
 2. Cinema Albert heropent met compleet nieuw ventilatiesysteem: “En elke twee weken nieuwe blockbuster!”
  PREMIUM
  Sint-Gillis-Dendermonde

  Cinema Albert heropent met compleet nieuw ventilatie­sys­teem: “En elke twee weken nieuwe blockbus­ter!”

  Het land gaat weer open door een resem versoepelingen van de coronamaatregelen en dat zien ze ook bij Cinema Albert in Sint-Gillis-Dendermonde graag gebeuren. Met de vooruitzichten van elke twee weken een nieuwe blockbuster op het grote scherm en tickets die niet duurder worden, namen ze hier woensdag een vliegende start. “Naar ons gevoel hadden we eigenlijk al veel vroeger weer open gekund”, zegt Philip Cleynens.