Sunny Boys in Zilverpand

 1. Niet iedereen opgezet met heraanleg De Bruynkaai: “Vergroening goed en wel, maar weer tientallen parkeerplaatsen minder in stad”
  Dendermonde

  Niet iedereen opgezet met heraanleg De Bruynkaai: “Vergroe­ning goed en wel, maar weer tientallen parkeer­plaat­sen minder in stad”

  Het plan ‘Epicentrum’ voor een heraanleg en heropwaardering van de De Bruynkaai in Dendermonde oogst niet overal applaus. Dat er opnieuw een pak parkeerplaatsen zullen verloren gaan voor het stadscentrum zet kwaad bloed. “Wat ben je met vergroening als dat leidt tot een parkeercatastrofe?”, klinkt het. “Dit treft inwoners, werkende mensen, klanten van onze middenstand en toeristen.”
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”