Tomas Roggeman is kwaad om de gang van zaken: “Als de spoorbedrijven hier niet meer willen investeren, moeten ze hun eigendom ofwel verkopen ofwel onderhouden. Nu organiseren ze eigenhandig verkrotting van een beschermd monument.”
Volledig scherm
Tomas Roggeman is kwaad om de gang van zaken: “Als de spoorbedrijven hier niet meer willen investeren, moeten ze hun eigendom ofwel verkopen ofwel onderhouden. Nu organiseren ze eigenhandig verkrotting van een beschermd monument.” © Geert De Rycke

Stationsgebouw blijft nog minstens vijf jaar voort vervallen: “Ongehoord! Spoorwegen organiseren eigenhandig verkrotting in een dorpscentrum”

Het stationsgebouw in Schoonaarde zal nog minstens vijf jaar langer blijven vervallen. Dat is schepen en volksvertegenwoordiger Tomas Roggeman (N-VA) van Dendermonde te weten gekomen na een vraag aan de minister. “Totaal ongehoord”, haalt hij uit. “De Spoorwegen organiseren zo eigenhandig verkrotting in een dorpscentrum.”

3 reacties

 • DIRK RASSCHAERT

  2 jaar geleden
  Spoor 3 is toch al lang gesloten!
 • Kai Van Nieuwenhove

  2 jaar geleden
  Nee Lea, die is ook van N-VA
 • Marc Devuldere

  2 jaar geleden
  Ze hebben in Dendermonde toch een federaal parlementslid van de CD&V die tevens schepen is kan hij of zij dan niks doen?