Het cultuurcafé heeft nu onderdak in het gebouw van Cultuurcentrum Belgica, maar verhuist met de restauratie van het naastgelegen Huis Van Winckel naar dat pand. “Beter een nieuwe uitbater te zoeken om tegemoet te komen aan de nieuwe visie”, oordeelt de stad.
Volledig scherm
Het cultuurcafé heeft nu onderdak in het gebouw van Cultuurcentrum Belgica, maar verhuist met de restauratie van het naastgelegen Huis Van Winckel naar dat pand. “Beter een nieuwe uitbater te zoeken om tegemoet te komen aan de nieuwe visie”, oordeelt de stad. © Geert De Rycke

Stadsbestuur zegt concessie cultuurcafé CC Belgica op en start zoektocht naar nieuwe uitbaters: “Geknipte persoon vinden om nieuw caféconcept te linken met karakter monumentale site”

DendermondeHet stadsbestuur van Dendermonde gaat op zoek naar nieuwe uitbaters voor het cultuurcafé aan CC Belgica. Aanleiding is de restauratie van Huis Van Winckel, waar het cultuurcafé onderdak zal krijgen. “We willen een uitbater die het karakter van het huis en tuin ten volle tot zijn recht zal laten komen”, klinkt het. Daarvoor wordt de concessie met de huidige uitbaters van cultuurcafé Cour&Jardin opgezegd.