Geplande verkavelingen kunnen nog doorgaan, maar de huidige ontwikkelingsprojecten die nog op stapel staan volstaan om de toekomstige woonvraag op te vangen. Zo moet geen bijkomende open ruimte aangesneden worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Geplande verkavelingen kunnen nog doorgaan, maar de huidige ontwikkelingsprojecten die nog op stapel staan volstaan om de toekomstige woonvraag op te vangen. Zo moet geen bijkomende open ruimte aangesneden worden. © Geert De Rycke

Stadsbestuur ontwikkelt nieuwe woonvisie: “Niet nodig nog meer open gebied aan te snijden”

DendermondeHet is niet nodig nog meer open gebied aan te snijden voor woonprojecten. Dat is de conclusie van het Dendermondse stadsbestuur op basis van onderzochte woonbehoefte en het aantal ontwikkelingsprojecten die nu nog op stapel staan. Een woonvisie zal in het najaar nog verder ontwikkeld worden. Onder andere op basis van een bevraging naar de woonwensen bij de Dendermondenaren. Die levert enkele opvallende vaststellingen op.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).