Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Stad verkoopt oude eigendommen in Baasrode openbaar

BaasrodeOp 6 september besliste het college van burgemeester en schepenen om enkele stadseigendommen op het grondgebied van Baasrode te verkopen. Nu werd er beslist om de gebouwen via een openbare verkoop via Biddit van de hand te doen. De procedure zal opgestart worden van zodra de nodige vergunningen er zijn. 

  1. Hield vriendin (58) lichaam van Peter (64) twee dagen lang verborgen nadat ze hem om het leven bracht?: “Hadden al twee dagen niets meer van hem gehoord”
    PREMIUM
    Oudegem

    Hield vriendin (58) lichaam van Peter (64) twee dagen lang verborgen nadat ze hem om het leven bracht?: “Hadden al twee dagen niets meer van hem gehoord”

    Twee dagen lang wist M.D.L. (58) uit Oudegem stil te houden dat Peter De Bock (64) om het leven werd gebracht in zijn eigen woning. Het was de familie die uiteindelijk onraad had geroken omdat ze Peter niet meer konden bereiken, en zijn vriendin hen ook niet binnen liet in de woning. De politie viel zaterdagavond binnen en trof daar het lichaam van Peter aan, die duidelijk met geweld om het leven werd gebracht. “Dit heeft hij absoluut niet verdiend”, zegt zijn tante Monique.