De blauwe en gele lijn vormen de nieuwe wandel- en fietsverbinding.
Volledig scherm
De blauwe en gele lijn vormen de nieuwe wandel- en fietsverbinding. © RV

Stad en Volkswelzijn maken werk van nieuwe fiets- en wandelverbinding naar sportcampus

Sint-Gillis-DendermondeEr komt een nieuw fiets- en wandelpad van in de Van Langenhovestraat naar de sportcampus in Sint-Gillis-Dendermonde. Stadsbestuur van Dendermonde en sociale bouwmaatschappij Volkswelzijn werken hiervoor samen. De werken starten deze week.

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Dauke Vreys met de ‘Young Yellow Tigers’ na het WK U20: “Ons positief doorzettingsvermogen - als team - was onze grootste kracht”
  Volleybal

  Dauke Vreys met de ‘Young Yellow Tigers’ na het WK U20: “Ons positief doorzet­tings­ver­mo­gen - als team - was onze grootste kracht”

  De ‘Young Yellow Tigers’ hebben in het sportcentrum ‘De Lange Munte’ in Kortrijk het WK U20 afgewerkt. Het werd een stevige leerschool voor de Belgische meisjes. Iedere keer opboksen tegen al dat internationaal geweld was zwaar en afmattend. Maar de opgebouwde vaardigheden, na de harde confrontaties tegen andere volleybalculturen, zal het team van trainer-coach Fien Callens ongetwijfeld helpen in de toekomst.