Sint-Lievens-Houtem: Thibault Buys uit Baasrode is gestart met crowdfunding voor het door brand getroffen Eendracht Houtem.
Volledig scherm
Sint-Lievens-Houtem: Thibault Buys uit Baasrode is gestart met crowdfunding voor het door brand getroffen Eendracht Houtem. © RV

Speler KFC Baasrode start crowdfunding voor door brand getroffen VC Eendracht Houtem

Sint-Lievens-Houtem/BaasrodeThibault Buys (23), linksbuiten bij de reserveploeg van vierdeprovincialer KFC Baasrode, heeft een crowdfunding opgestart om het door brand getroffen VC Eendracht Houtem financieel te helpen. “Neen, ik heb geen banden met die ploeg, maar die beelden raakten mij in het hart", zegt Thibault.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.