Fietsen op de speelplaats in Appels zit er voor de kinderen van de Speelplaneet niet meer in. Omdat de buitenruimte van de Appelbloesem wordt ingenomen door containers, kan de speelpleinwerking er niet meer terecht.
Volledig scherm
Fietsen op de speelplaats in Appels zit er voor de kinderen van de Speelplaneet niet meer in. Omdat de buitenruimte van de Appelbloesem wordt ingenomen door containers, kan de speelpleinwerking er niet meer terecht. © Geert De Rycke

Speelplaneet moet weer eens verhuizen

De Dendermondse speelpleinwerking Speelplaneet moet weer maar eens verhuizen. De site van de freinetschool Appelbloesem in Appels wordt noodgedwongen omgeruild voor gemeenteschool Toverboon en het Wastijnepark in Sint-Gillis. De jongeren hopen dat ze tegen de zomer van 2020 eindelijk hun definitieve vaste stek aan de Scouts van Baasrode kunnen betrekken.

0 reacties

  1. Na drukke opnameweken voor De Cooke & Verhulst Show, kijkt Amelie Albrecht uit naar eerste zaalshow: “Het publiek heeft altijd gelijk. Meestal toch”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Na drukke opnamewe­ken voor De Cooke & Verhulst Show, kijkt Amelie Albrecht uit naar eerste zaalshow: “Het publiek heeft altijd gelijk. Meestal toch”

    De première van haar avondvullende zaalshow komt er in oktober en een eerste try-out is net achter de rug. Er breken weer hoogdagen aan voor comédienne Amelie Albrecht (27) uit Dendermonde, na acht maanden windstilte door de coronacrisis. Al had ze als vliegende reporter in De Cooke & Verhulst Show een aangename afwisseling. “Dat heeft me gered om niet helemaal zot te worden”, zegt ze. Een gesprek over weer op een podium staan, optreden met K3 en... aftellen naar de Ros Beiaardommegang.