De toegangspoort van de Toverboon staat alvast open. Hier ontvangen de monitoren van de Speelplaneet vanaf 6 juli alle kinderen voor een leuke zomer.
Volledig scherm
De toegangspoort van de Toverboon staat alvast open. Hier ontvangen de monitoren van de Speelplaneet vanaf 6 juli alle kinderen voor een leuke zomer. © Geert De Rycke

Speelplaneet maakt zich op voor leuke zomer: “Spelen in bubbels van vijftig”

De Dendermondse speelpleinwerking Speelplaneet gaat er voor. Ondanks de vele regels en maatregelen in deze coronacrisis zal er toch volop samen gespeeld worden deze zomer. In contactbubbels van vijftig, op de terreinen van gemeenteschool De Toverboon. Deze locatie zal voor de laatste keer dienst doen, want vanaf de zomer 2021 zal De Speelplaneet eindelijk een vaste stek verwerven in het scoutslokaal van Baasrode dat volop in aanbouw is.

  1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
    TV

    RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

    Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.