Ook dit jaar gaat speelpleinwerking Speelplaneet door op de terreinen van De Appelbloesem.
Volledig scherm
Ook dit jaar gaat speelpleinwerking Speelplaneet door op de terreinen van De Appelbloesem. © Foto Geert De Rycke

Speelplaneet belooft leuke zomer

DENDERMONDEDe Dendermondse speelpleinwerking Speelplaneet heeft gisteren haar deuren geopend. Thuisbasis hebben de jongeren nog altijd op de terreinen van freinetschool De Appelbloesem aan de Heirstraat in Appels. De monitoren beloven alvast een leuke en goed gevulde zomer.

 1. Vier keer raak voor Sofie en Robby van Bobhead: “Fier op nominaties als finalistes voor internationale AIPP Awards”
  Sint-Gillis-Dendermonde

  Vier keer raak voor Sofie en Robby van Bobhead: “Fier op nominaties als finalistes voor internatio­na­le AIPP Awards”

  Tussen de moeilijke coronadagen door is er ook goed nieuws voor kapsalon Bobhead uit Sint-Gillis-Dendermonde. Zaakvoerders Robby Osselaer en Sofie Schrauwen zijn allebei meer liefst vier keer genomineerd voor de AIPP Awards. Aan die wedstrijd nemen elk jaar kappers van over de hele wereld deel om verkozen te worden voor de beste haarmodecollectie.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.