Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Soep met “babbeltjes” om tiendaagse van Geestelijke Gezondheid op gang te trappen

DendermondeBezoekers van de wekelijkse maandagmarkt in centrum Dendermonde konden op de Grote Markt proeven van soep met “babbeltjes”. Ook de mascotte Warme William, die jong en oud aanmoedigt om te praten over wat hen bezig houdt, was van de partij. Hiermee is het startschot gegeven van de Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid rond mentaal welbevinden.

  1. Dries Koekelkoren wordt de nieuwe voorzitter beachvolleybal: “Hier eindigt mijn carrière als actieve speler in het nationaal beachcircuit”
    Volleybal

    Dries Koekelko­ren wordt de nieuwe voorzitter beachvol­ley­bal: “Hier eindigt mijn carrière als actieve speler in het nationaal beachcir­cuit”

    Omdat Johan Van Riet de functie van financieel beheerder overnam van Luc Declercq, kwam bij Volley Vlaanderen een vacature vrij voor een persoon die de algemene leiding en coördinatie van het beachvolleybal in ons land op zich zou te nemen. Dries Koekelkoren - samen met Tom van Walle jarenlang actief in het internationale beachcircuit - zette zich vorig jaar reeds intensief in als beachcoördinator. De ex-topsporter uit Vilvoorde, tevens assistent-coach bij VC Oudegem, werd omwille van zijn kennis en deskundigheid verkozen.