Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Schoenenwinkel wordt vastgoedkantoor: Heylen Vastgoed neemt intrek in vroegere Bultino

DendermondeSchoenenwinkel Bultino in Dendermonde, die de voorbije maanden na stopzetting van de zaak leegstond, krijgt een nieuwe bestemming. De Antwerpse makelaar Heylen Vastgoed neemt zijn intrek in het pand van 700 vierkante meter groot. Tien mensen zullen er werken. Het is de derde vestiging van de vastgoedmakelaar in Oost-Vlaanderen.

 1. Oscar Romerocollege helemaal klaar voor spektakelmusical Quest: “Jarenlange traditie weer opgepikt, maar grootser dan ooit”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Oscar Romerocol­le­ge helemaal klaar voor spektakel­mu­si­cal Quest: “Jarenlange traditie weer opgepikt, maar grootser dan ooit”

  Meer dan zestig leerlingen en leerkrachten op de scène, bewegende decorstukken en een koor dat actief deelneemt aan het gebeuren. Na een geslaagde generale repetitie is het Oscar Romerocollege van Dendermonde helemaal klaar voor haar spektakelmusical Quest. “We hebben een lange traditie van musicals, maar deze wordt grootser dan ooit”, zegt productieverantwoordelijke Johan Poppe. Klaar voor een sneak peek van het Dendermonde in de jaren 1800?
 2. Jan getuigt na gruwelijke moord op zijn broer Peter (64): “Haar motief? Geld, want dat had ze zelf niet meer”
  PREMIUM
  Oudegem

  Jan getuigt na gruwelijke moord op zijn broer Peter (64): “Haar motief? Geld, want dat had ze zelf niet meer”

  Peter De Bock (64) uit Oudegem werd afgelopen weekend door zijn vriendin op een gewelddadige manier om het leven gebracht in zijn woning. De familie was al twee dagen ongerust, maar vriendin Martine D.L. (58) bleef maar leugens verzinnen. Zo belde ze Peter zelfs op in het bijzijn van zijn broer, terwijl hij waarschijnlijk toen al overleden was. “Zij had geen geld meer en was ook uit haar appartement gezet.” Jan, de broer van Peter, vertelt over hoe Martine hun familie misleidde.