Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Ros Donckstraat krijgt comeback in wijk Donck-Vlotgras

DendermondeDe bewoners van de wijk Donck-Vlotgras in Dendermonde hebben weer een eigen wijkpaard. Het Ros Donckstraat maakt een comeback. Met nieuwe kop en nieuwe kleren. Enthousiaste mannen uit de wijk zijn de fiere dragers van het paard.

 1. Mountainbikevrienden Philippe (54) en Alexander (55) brouwen eigen bier: “Niet om winst te maken, wel om groen te kunnen aanplanten”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Mountainbi­ke­vrien­den Philippe (54) en Alexander (55) brouwen eigen bier: “Niet om winst te maken, wel om groen te kunnen aanplanten”

  Philippe De Coen (54) en Alexander De Muyt (55) uit Dendermonde hebben met Derailleur hun eigen bier op de markt gebracht. De twee Dendermondenaars zijn al jaren boezemvrienden en gaan ook regelmatig samen fietsen. Om de natuur een handje te helpen brouwden ze nu hun eigen bier. “De opbrengst willen we gebruiken om bomen aan te planten voor het klimaat", klinkt het.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.