De Ros Beiaard Bierproevers zijn erg trots op de internationale erkenning.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ros Beiaard Bierproevers zijn erg trots op de internationale erkenning. © Geert De Rycke

Ros Beiaard Bierproevers winnen World Beer Award met bier Aymon: “Perfect cadeau voor twintigste verjaardag van dit brouwsel”

De Ros Beiaard Bierproevers van Dendermonde kunnen hun geluk niet op. Precies twintig jaar nadat ze hun eigen Aymon-bier brouwden, heeft het bier de World Beer Award in de wacht gesleept. Het geeft de bierproeversvereniging nog meer enthousiasme om uit te kijken naar een nakende dertigste verjaardag. “Wat er uit een vriendengroepje dat van bieren hield al niet kan voortkomen”, klinkt het.

  1. Organisatoren van evenementen twijfelen niet langer: “Tijdens zomer nog voorzichtig, om er in september lap op te geven”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Organisato­ren van evenemen­ten twijfelen niet langer: “Tijdens zomer nog voorzich­tig, om er in september lap op te geven”

    Het wordt nog een voorzichtige zomer met beperkende coronamaatregelen, maar in september kan er een serieuze lap op geven worden. Daarover hebben de organisatoren van events in september in Dendermonde zopas met een gezamenlijk infomoment alle twijfel weggenomen, mét fiat van de Veiligheidscel. De voorbereidingen voor Bloemencorso in Sint-Gillis, Reuzenstoet Grembergen, Septemberkermis Oudegem en Scheldefeesten in Baasrode schakelen een versnelling hoger.