Manu Beyens en Tonyah Brondeel steken hart en ziel in hun restaurant Barleys.
Volledig scherm
PREMIUM
Manu Beyens en Tonyah Brondeel steken hart en ziel in hun restaurant Barleys. © Geert De Rycke

RESTOTIP. Restaurant Barley’s: klassieke keuken met wereldse en eigentijdse twist

DendermondeNu de horeca weer open is, kan er ook weer genoten worden van de ‘Frans-Belgische keuken met wereldse invloeden, gebracht met een eigentijdse twist’ van Barley’s, zoals het restaurant in hartje Dendermonde zichzelf omschrijft. Wij vlijden ons neer op het terras op de Grote Markt en concluderen dat de zaak onze restotip van deze week meer dan waard is.

 1. Bente Daniëls en Lana Mees: “De voorlopige stand in het beachvolleybal geeft een vertekend beeld”

  Bente Daniëls en Lana Mees: “De voorlopige stand in het beachvol­ley­bal geeft een vertekend beeld”

  Bente Daniëls en Lana Mees zijn heel de zomer lang erg actief op de vele beachvelden in Vlaanderen. Tijdens iedere manche van het BK beachvolleybal tracht het tweetal vooral plezier te maken. Weliswaar met de bedoeling om dat te combineren met goede resultaten. Ze zijn niet zo fanatiek bezig om tijdens het slotweekend in Brussel een goede startpositie veroveren. Anderzijds deed de derde plaats tijdens het vorig toernooi in Waregem hen toch zichtbaar deugd.
 2. Na massale respons vervoegt ook Delhaize hulpactie van Sandra voor slachtoffers van Wallonië: “Geëmotioneerd door de vele reacties van Buggenhoutenaren”
  Buggenhout

  Na massale respons vervoegt ook Delhaize hulpactie van Sandra voor slachtof­fers van Wallonië: “Geëmotio­neerd door de vele reacties van Buggenhou­te­na­ren”

  De inzamelactie die Sandra Lofano (42) vrijdag is opgestart in Buggenhout is een gigantisch succes. Een massa inwoners schenkt allerlei goederen. Om Sandra te helpen, springt nu ook Laurens Messagie, uitbater van de Delhaize in centrum Buggenhout, bij. “We roepen op om spullen in bananendozen te doneren en vragen of nog iemand kan helpen met een extra bestelwagen.”