Manu Beyens en Tonyah Brondeel steken hart en ziel in hun restaurant Barleys.
Volledig scherm
PREMIUM
Manu Beyens en Tonyah Brondeel steken hart en ziel in hun restaurant Barleys. © Geert De Rycke

RESTOTIP. Restaurant Barley’s: klassieke keuken met wereldse en eigentijdse twist

DendermondeNu de horeca weer open is, kan er ook weer genoten worden van de ‘Frans-Belgische keuken met wereldse invloeden, gebracht met een eigentijdse twist’ van Barley’s, zoals het restaurant in hartje Dendermonde zichzelf omschrijft. Wij vlijden ons neer op het terras op de Grote Markt en concluderen dat de zaak onze restotip van deze week meer dan waard is.

  1. Leden leveren hockeyclub duizelingwekkend bedrag van 280.000 op: “Meer dan ooit zeker over realisatie uniek hockey-frisbeeterrein”
    Dendermonde/Grembergen

    Leden leveren hockeyclub duizeling­wek­kend bedrag van 280.000 op: “Meer dan ooit zeker over realisatie uniek hoc­key-frisbeeter­rein”

    De Dendermondse hockeyclub D-MON Hockey is er dankzij haar leden in geslaagd om een duizelingwekkend bedrag van maar liefst 280.000 euro bij elkaar te krijgen. Met daarbovenop de beloofde 200.000 euro subsidie van het Dendermondse stadsbestuur is de club nu zeker dat het een eigen hockey- en frisbeeterrein aan de Oud Kerkhofstraat in Grembergen kan aanleggen.