Radio TROS startte de nieuwe rondreis bij de VLEK-basisschool.
Volledig scherm
Radio TROS startte de nieuwe rondreis bij de VLEK-basisschool. © Geert De Rycke

Radio TROS FM blijft toeren: “Zomer openen met mobiele radioshow”

DendermondeRadio TROS FM, de regionale radiozender van Dendermonde, blijft toeren. Na de succesvolle ‘Tros on Tour’ in het voorjaar, worden nu nog vier live uitzendingen vanuit een mobiele radiostudio georganiseerd. Stadsbestuur, TROS FM en Vidizo slaan de handen in elkaar om de zomer zo te openen.

 1. Schepencollege vraagt aan provincie om actie te ondernemen tegen Empro: “Tijdelijke schorsing van vergunning misschien aangewezen”
  Dendermonde

  Schepencol­le­ge vraagt aan provincie om actie te ondernemen tegen Empro: “Tijdelijke schorsing van vergunning misschien aangewezen”

  Het schepencollege van Dendermonde vraagt aan de provincie om als vergunnende overheid op te treden tegen de overlast die pluimveebedrijf Empro op het Hoogveld veroorzaakt. Het bedrijf nam al verschillende maatregelen, maar krijgt de hinder maar niet onder controle. “Er moet eindelijk een oplossing komen voor de geurhinder", zegt schepen van Milieu Marius Meremans (N-VA).
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.