Niels De Jong in zijn leeggemaakte showroom. “Die mag ik niet meer uitbaten en het pand verkopen lukt ook niet. Een zoveelste persoonlijk drama in de Briel”, zegt hij.
Volledig scherm
Niels De Jong in zijn leeggemaakte showroom. “Die mag ik niet meer uitbaten en het pand verkopen lukt ook niet. Een zoveelste persoonlijk drama in de Briel”, zegt hij. © Geert De Rycke

Project Briel blijft aanslepen: “Hangjongeren en verloedering op site die steeds meer een tweede Doel wordt”

Leegstaande panden, verloedering, onkruid en hangjongeren... Niels De Jong, één van de nog weinig overblijvende bewoners in de Briel, is het meer dan beu. Zelf probeerde hij ook al zijn eigendom te verkopen om aan de buurt te ontsnappen, maar dat lukt niet. Meer nog, De Jong heeft zelfs zijn showroom als keukenplaatser moeten sluiten. “Het is hier het zoveelste persoonlijke drama op een site die steeds meer een tweede Doel wordt”, klinkt het.

0 reacties

 1. Na sluiting horeca is brand zoveelste opdoffer voor uitbaters restaurant Deli Casa: “Hopelijk rond Pasen heropening op nieuwe locatie”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Na sluiting horeca is brand zoveelste opdoffer voor uitbaters restaurant Deli Casa: “Hopelijk rond Pasen heropening op nieuwe locatie”

  Alsof de sluiting van hun restaurant door de coronacrisis al niet genoeg ellende betekent, krijgen de uitbaters van Deli Casa ook nog eens een brand te verwerken. Tal van goederen in het pand aan de Brusselsestraat zijn beschadigd door de rookontwikkeling. Die stonden allemaal klaar om verhuisd te worden naar een nieuwe locatie aan de Oude Vest. “Daar krijgt Deli Casa een nieuwe start. Liever vandaag dan morgen”, klink het.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech