Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Postzegelkring zorgt voor “Dendermondse Verkoop”: “Onder andere unieke affiche Wildemanloop in de veiling”

DendermondeDe Postzegelkring van Dendermonde organiseert nog eens een “Dendermondse Veiling”. Opnieuw zijn een aantal unieke items, allemaal gelinkt aan de Ros Beiaardstad, te koop. Zo gaat er onder andere een affiche van de Wildeman uit 1991 onder de veilinghamer. “De Dendermondse veiling is een must voor verzamelaars en liefhebbers van onze stad”, klinkt het bij de organisatoren.

 1. Jacky Lafon kan haar geboortestad niet loslaten: “Er is geen mooiere Grote Markt in Vlaanderen dan die van Dendermonde”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Jacky Lafon kan haar geboorte­stad niet loslaten: “Er is geen mooiere Grote Markt in Vlaanderen dan die van Dendermon­de”

  “Mijn nieuwe show heet ‘Zo Dankbaar’, omdat ik dankbaar ben dat ik ooit in dit vak ben gestapt en zoveel mensen blij mag maken.” Jacky Lafon is 76, maar heeft geen tijd om te niksen. De actrice/zangeres trekt met haar variétéshow op tournee door Vlaanderen en keert zo terug naar haar roots. Mocht daarbij zeker niet ontbreken: een optreden in haar geboortestad Dendermonde. “Ik koester veel mooie herinneringen aan deze stad”, zegt ze. “Al waren er ook de donkere dagen, toen het leven van mijn dochter hier aan een zijden draadje hing.” Aan ons vertelt Jacky hoe de band met de Ros Beiaardstad nooit verbroken werd.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.