De feiten speelden zich in deze woning af in het Mevrouw Courtmanspark in Oudegem.
Volledig scherm
De feiten speelden zich in deze woning af in het Mevrouw Courtmanspark in Oudegem. © Koen Baten

Peter (64) met geweld om het leven gebracht in woning, drie verdachten gearresteerd

OudegemPeter De Bock, een 64-jarige man uit Oudegem (Dendermonde) is dit weekend met geweld om het leven gebracht in zijn woning in het Mevrouw Courtmanspark. Van de man was al dagen niets meer gehoord, en daarom kwamen de politie en brandweer poolshoogte nemen. Zij troffen het lichaam van de man in zijn woning aan. Er zouden drie verdachten, waaronder zijn vriendin, zijn opgepakt.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Kinderclown en zelfverklaard ‘bedplascoach’ veroordeeld tot 18 maanden cel nadat hij 10-jarige onder hypnose betastte
  PREMIUM

  Kinder­clown en zelfver­klaard ‘bedplas­coach’ veroor­deeld tot 18 maanden cel nadat hij 10-jarige onder hypnose betastte

  Een voormalige kinderclown uit Dendermonde is in de rechtbank in Leuven veroordeeld tot achttien maanden gevangenisstraf voor het aanranden van een 10-jarige uit Boutersem. De vijftiger, verpleger van opleiding, bood zijn diensten aan als zelfverklaard bedplascoach, maar misbruikte het slachtoffer tijdens verschillende sessies. Voor gelijkaardige feiten kreeg Bart C. in beroep recent nog vier jaar cel. Of hoe met een hoverboard wel érg veel schade kan berokkend worden.
  Dendermonde