Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Parking Hollandse Kazerne opnieuw open voor 44 wagens

DendermondeEr kunnen weer auto’s parkeren op de site van de Hollandse Kazerne in Dendermonde. Dat was sinds september niet meer mogelijk door de inrichting van de site tot tijdelijke brandweerpost. Alternatieve parkeerplaatsen werden aanvankelijk tegen eind oktober beloofd, maar het heeft uiteindelijk nog meer dan vier maanden langer geduurd.

 1. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 2. “Een seksueel roofdier”: 18 jaar cel voor man die zijn bruid tijdens huwelijksreis in Bali van klif duwt om haar te doden
  PREMIUM
  Zele/Dendermonde

  “Een seksueel roofdier”: 18 jaar cel voor man die zijn bruid tijdens huwelijks­reis in Bali van klif duwt om haar te doden

  “Heel goed gepland en met de intentie om te doden”, zegt de Dendermondse rechter over de huwelijksreis van Kris P. (49) uit Zele. De man duwde in Bali zijn kersverse bruid van een klif. Als bij wonder overleefde ze haar val in de woeste oceaan. P. blijkt bovendien nog meer vrouwen te hebben misbruikt en vernederd. De man is nu tot 18 jaar cel veroordeeld. Wat de vrouw en haar minderjarige dochter meemaakten, tart alle verbeelding.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af