Michael (27) en Rani (23) zijn enorm aangeslagen door de diefstal.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael (27) en Rani (23) zijn enorm aangeslagen door de diefstal. © Koen Baten

Ouders Rani (23) en Michael (27) na diefstal aan graf van hun overleden zoontje: “Breng alsjeblieft onze spullen terug”

AppelsRani Vereertbrugghen (23) en Michael Bogman (27) zijn enorm aangeslagen nadat onbekenden op een week tijd tot tweemaal toe waardevolle zaken hebben gestolen op het graf van hun overleden zoontje Lewis. Hij stierf op 2-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zeldzame kanker. “Zijn eerste zelf gekozen speelgoedje en het hondje hebben onschatbare waarde voor ons”, vertelt het koppel.

 1. Knijten houden ook lelijk huis in Ouden Briel: “Vlaamse Waterweg gevraagd om voor oplossing te zorgen”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Knijten houden ook lelijk huis in Ouden Briel: “Vlaamse Waterweg gevraagd om voor oplossing te zorgen”

  Na overlast in Kastel en Schellebelle, blijken nu ook de bewoners van de Ouden Briel in Buggenhout flink last te hebben van knijten. De kleine steekmuggen houden ook daar lelijk huis. In zo’n mate dat het gemeentebestruur de Vlaamse Waterweg aanschrijft. “We vragen een degelijke oplossing voor dit probleem”, zegt schepen van milieu Geert Hermans (CD&V). De insecten wijken uit van het nieuw aangelegde overstromingsgebied in Hamme.
 2. File van anderhalve kilometer lang aan autokeuring in Dendermonde: “Eerste automobilisten stonden hier al om twee uur ‘s nachts”
  Dendermonde

  File van anderhalve kilometer lang aan autokeu­ring in Dendermon­de: “Eerste automobi­lis­ten stonden hier al om twee uur ‘s nachts”

  Net zoals bij alle autokeuringen in West-Vlaanderen was het ook vrijdagochtend urenlang wachten geblazen aan de keuring in Dendermonde. Meer dan een kilometer lang stonden ze aan te schuiven om hun wagen te laten keuren. Sommige automobilisten keerden ook gewoon terug naar huis. “De eerste wagens stonden hier om twee uur ‘s nachts, en om vier uur ‘s nachts kwamen er nog eens een heleboel bij", klinkt het bij de keuring in Dendermonde.