Aster Cammerman zette zijn schouders onder de Dendermondse versie van de ‘Goed Nieuws uit ...’-pagina’s op Facebook.
Volledig scherm
Aster Cammerman zette zijn schouders onder de Dendermondse versie van de ‘Goed Nieuws uit ...’-pagina’s op Facebook. © RV

Ook Ros Beiaardstad krijgt Facebookpagina voor alleen maar goed nieuws: “Iedereen kan wat meer positiviteit gebruiken”

DendermondeEen Facebookpagina die alleen maar goed nieuws bevat. Ook Dendermonde heeft voortaan zo zijn eigen exemplaar. Dankzij Aster Cammerman. Hij springt mee op de kar van West-Vlaming Pieter Deknudt en zijn band Zinger. “De boodschap is dat we allemaal wat positiever moeten zijn en zeker op sociale media”, zegt Aster.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort