Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Ook ProMobiel bezorgd rond mogelijke afschaffing spoorlijn 52: “Het ontbreekt Dendermonde aan regionale visie”

Baasrode/Puurst-Sint-AmandsDe beslissing van het Dendermondse schepencollege voor de afschaffing van de spoorlijn 52 om een ontdubbeling van de Mandekensstraat mogelijk te maken, blijft voor ongenoegen zorgen. Nu laat ook ProMobiel Klein-Brabant zijn protest over de plannen horen. De vereniging roept de gemeentebesturen van Buggenhout, Puurs, Willebroek en Bornem op om Dendermonde te vragen de plannen te herzien. “In belang van de brede regio”, klinkt het.

  1. Dendermonde Rugby Club gaat weer voor volwaardige Flanders Open Rugby: “Topploegen van over hele wereld voor toernooi én festival om u tegen te zeggen”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Dendermon­de Rugby Club gaat weer voor volwaardi­ge Flanders Open Rugby: “Topploegen van over hele wereld voor toernooi én festival om u tegen te zeggen”

    Na twee moeilijke coronajaren kan de Dendermonde Rugby Club DRC dit jaar eindelijk opnieuw uitpakken met haar Flanders Open Rugby. Voor het toernooi zijn bijna honderd ploegen van over de hele wereld ingeschreven en de festivalaffiche belooft één groot feest. “We pikken aan waar het in 2019 stopte en brengen dus weer een volwaardige editie”, klinkt het vastberaden.