Organisator Jurgen Mettepenningen is enthousiast: “De volledige wereldtop tekent present voor deze allereerste editie van de Wereldbekercross in Dendermonde.”
Volledig scherm
Organisator Jurgen Mettepenningen is enthousiast: “De volledige wereldtop tekent present voor deze allereerste editie van de Wereldbekercross in Dendermonde.” © Geert De Rycke

Ook Mathieu van der Poel aan start wereldbeker veldrijden

Grembergen/DendermondeDe organisatie van de wereldbekerwedstrijd die zondag gereden wordt in Grembergen, kan nog een grote naam aan het lijstje van deelnemers toevoegen. Wereldkampioen en Ronde van Vlaanderen-winnaar Mathieu van der Poel tekent present. “Hiermee is de voltallige wereldtop aanwezig”, klinkt het.

 1. Yuna (10) heeft rol in musical Daens te pakken: “Om auditie voor te bereiden, sloot ik me vier dagen op in mijn kamer”
  PREMIUM
  Baasrode

  Yuna (10) heeft rol in musical Daens te pakken: “Om auditie voor te bereiden, sloot ik me vier dagen op in mijn kamer”

  Thuis kan ze het niet laten om voortdurend toneeltjes op te voeren, maar nu wacht Yuna De Vroe (10) uit Baasrode ook een plek op het grote podium. Het meisje heeft een rol te pakken in de grote Studio 100-productie: de musical Daens. “Om de auditie voor te bereiden, sloot ik me vier dagen op mijn kamer op”, zegt Yuna, vastberaden om het ook later te maken in de theaterwereld.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"