Geert De Rycke
Volledig scherm
PREMIUM
© Geert De Rycke

Onze weekendtips voor het Waasland en Dendermonde: van veel muziek tot natuur in de kijker

Dendermonde en WaaslandMuzikaal spektakel met showkorpsen of eerder de focus op natuur? Er kan weer veel dit weekend. Waar in het Waasland en regio Dendermonde kan je iets beleven? Wij zochten het uit en zetten de leukste regionale weekendtips voor zaterdag 2 en zondag 3 juli op een rij.

  1. VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Zweven over het water in Waasmunster: “We zwoegen op het elektrisch surfboard... en komen plots in beweging”
    PREMIUM
    Waasmunster

    VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. Zweven over het water in Waasmun­ster: “We zwoegen op het elektrisch surfboard... en komen plots in beweging”

    Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ‘s ochtends wakker loeien? Geen nood. Ook in Vlaanderen kan je heerlijk met vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: eFoilen, of met een elektrisch aangedreven surfboard zweven over de waterplas Del Mare in Waasmunster.