Steven De Corte en Svea Laurent zagen voorlopig nog niet veel deelnemers binnen het uur ontsnappen uit de nieuwe escape room Game of Stones.
Volledig scherm
Steven De Corte en Svea Laurent zagen voorlopig nog niet veel deelnemers binnen het uur ontsnappen uit de nieuwe escape room Game of Stones. © Geert De Rycke

Ontsnap uit de wereld van Game of Thrones: Hintlabyrinth gebruikt HBO-serie als inspiratiebron voor nieuwe escape room

Ruim drie jaar nadat Dendermonde zijn allereerste eigen escape room kreeg, hebben de vrienden van Hintlabyrinth een zesde kamer klaar. Die is geïnspireerd op de HBO-serie Game of Thrones. Met de nieuwe kamer zijn alle ruimtes in het pand aan de Sint-Gillislaan ingevuld. Ondanks toenemende concurrentie kent het initiatief nog altijd een stijgend aantal bezoekers.

0 reacties

 1. Bezit en verkoop lachgas voortaan bestraft met GAS-boete: “Gevaarlijk fenomeen kordaat aanpakken”
  Dendermonde

  Bezit en verkoop lachgas voortaan bestraft met GAS-boe­te: “Gevaarlijk fenomeen kordaat aanpakken”

  Na de strijd tegen alcohol in het verkeer en drugs, richt de lokale politie van Dendermonde nu ook haar pijlen op lachgas. Het verbod op bezit en verkoop ervan is vanaf nu opgenomen in het politiereglement en kan daardoor bestraft worden met GAS-boetes. Het voorbije jaar werden in Dendermonde al meer dan zeventig flessen lachgas in beslag genomen. “Tijd om hier paal en perk aan te stellen”, klinkt het.
 2. Bart en Katrien zetten na vier jaar kinderboerderij ‘t Hof in de etalage: “Kiezen voor meer zekerheid en gezin”
  PREMIUM
  Oudegem

  Bart en Katrien zetten na vier jaar kinderboer­de­rij ‘t Hof in de etalage: “Kiezen voor meer zekerheid en gezin”

  Er worden nieuwe uitbaters gezocht voor kinderboerderij ‘t Hof in Oudegem. Na vier jaar houden Bart Van Lippevelde en Katrien Van Steen het voor bekeken, ook al bouwden ze het initiatief uit tot een goed draaiend project. “Covid-19 bracht nieuwe opportuniteiten”, klinkt het. “We hopen opvolgers te vinden die het concept met evenveel passie willen voortzetten.”
 3. Bewoners Kier zijn parkeerdruk beu en komen zelf met een plan: “Extra parkeerplaatsen combineren met veiliger fietspad en hondenlosloopweide”
  Baasrode

  Bewoners Kier zijn parkeer­druk beu en komen zelf met een plan: “Extra parkeer­plaat­sen combineren met veiliger fietspad en hondenlos­loop­wei­de”

  Er moet dringend iets gebeuren aan het wildparkeren en de te hoge parkeerdruk in de Kier in Baasrode. Dat vinden de bewoners. Daarom komen ze zelf met een plan om in de nabije omgeving meer parkeerruimte te voorzien, een veiliger fietspad en hondenlosloopweide incluis. “Dit kan een meerwaarde zijn voor heel ons dorp”, klinkt het.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"