Er werd onder meer een kampvuur aangestoken.
Volledig scherm
Er werd onder meer een kampvuur aangestoken. © RV

Ongeval met jeep brengt lockdownfeest in Dendermonde aan het licht

DendermondeHet ongeval met een jeep in de Zavelputten in Dendermonde afgelopen weekend krijgt nog een pittig vervolg. Op het moment van het ongeval was er een lockdownfeestje aan de gang met ongeveer 14 personen. Zij staken een kampvuur aan en dronken er stevig op los. “Het is wraakroepend dat dit gebeurde. Wij zullen er alles aan doen om iedereen te identificeren en om een dossier over te maken aan het parket”, zegt korpschef Patrick Feys.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Leden leveren hockeyclub duizelingwekkend bedrag van 280.000 op: “Meer dan ooit zeker over realisatie uniek hockey-frisbeeterrein”
  Dendermonde/Grembergen

  Leden leveren hockeyclub duizeling­wek­kend bedrag van 280.000 op: “Meer dan ooit zeker over realisatie uniek hoc­key-frisbeeter­rein”

  De Dendermondse hockeyclub D-MON Hockey is er dankzij haar leden in geslaagd om een duizelingwekkend bedrag van maar liefst 280.000 euro bij elkaar te krijgen. Met daarbovenop de beloofde 200.000 euro subsidie van het Dendermondse stadsbestuur is de club nu zeker dat het een eigen hockey- en frisbeeterrein aan de Oud Kerkhofstraat in Grembergen kan aanleggen.