Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Ongeval met bromfietser zorgt voor pak verkeershinder in ochtendspits

DendermondeEen ongeval met een bromfietser op de Martelarenlaan in Grembergen heeft vrijdagochtend heel wat verkeershinder veroorzaakt.

 1. Avonturier Jelle Veyt daagt Dendermonde uit: “Ik plant stadsvlag op top Kilimanjaro als inwoners 46.000 kilometer bij elkaar sporten op Strava”
  Dendermonde

  Avonturier Jelle Veyt daagt Dendermon­de uit: “Ik plant stadsvlag op top Kilimanja­ro als inwoners 46.000 kilometer bij elkaar sporten op Strava”

  Vlak voor zijn vertrek voor een nieuw avontuur, daagt Dendermondenaar Jelle Veyt zijn stadsgenoten uit. Dat doet hij samen met de Sportdienst van Dendermonde. Bedoeling is dat de Dendermondenaren deze zomer 46.000 kilometer bij elkaar sporten op Strava. Als dat lukt, zal Jelle de Dendermondse vlag op de Kilimanajaro planten als hij in september de top bereikt.
 2. Fusieplannen zorgen voor stevig debat tijdens gemeenteraad: “Enkel om eigen politiek macht te verzekeren”
  PREMIUM
  Dendermonde/Buggenhout

  Fusieplan­nen zorgen voor stevig debat tijdens gemeente­raad: “Enkel om eigen politiek macht te verzekeren”

  De fusieplannen tussen Dendermonde en Buggenhout zorgden tijdens de jongste gemeenteraad in Dendermonde voor een pittige discussie. Hoewel oppositiepartijen zich niet expliciet uitspreken voor of tegen een fusie, hekelden ze wel de manier waarop het dossier wordt aangepakt. “Op die manier wordt het een frustratietraject in plaats van fusietraject.”