Jommeke kwam, samen met burgemeester Piet Buyse, de eerste vier exemplaren van zijn nieuwe strip aan Vier Heemskinderen Maarten, Wout, Stan en Lander overhandigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jommeke kwam, samen met burgemeester Piet Buyse, de eerste vier exemplaren van zijn nieuwe strip aan Vier Heemskinderen Maarten, Wout, Stan en Lander overhandigen. © Geert De Rycke

Nog precies één jaar tot Ros Beiaardommegang: met Jommeke op avontuur in Dendermonde en uniek paardenhoofd in puur bladgoud

DendermondeDe Vier Heemskinderen van Dendermonde hebben in primeur de nieuwe strip van Jommeke mogen ontvangen. Die speelt zich af in Dendermonde. En op de Grote Markt werd een twaalfde reusachtig paardenhoofd onthuld. In bladgoud. Met beide gebeurtenissen zijn de laatste 365 dagen aftellen naar de Ros Beiaardommegang in 2022 ingezet.

  1. Fien Callens (VC Oudegem): “We eindigen de competitie als derde, dat is een plaatsje hoger dan vorig jaar”
    PREMIUM
    Volleybal liga A

    Fien Callens (VC Oudegem): “We eindigen de competitie als derde, dat is een plaatsje hoger dan vorig jaar”

    De competitie bij de vrouwen is afgesloten met een 1-3-zege van Asterix Avo op het veld van VC Oudegem. De thuisploeg moest de licht geblesseerde D’Hondt missen, maar een zeer gemotiveerde Deckers nam haar plaats in. Met een knappe openingsset als resultaat. Daarna nam de ploeg uit Beveren autoritair het commando over. Asterix eindigt de eerste reeks wedstrijden in de Liga als koploper. Oudegem was reeds zeker van de derde plaats. De play-offs beginnen volgend weekend.