Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Nog onderwerp voor thesis nodig? Inspiratie dicht bij huis kan prijs opleveren

DendermondeHet Dendermondse stadsbestuur zet haar Scriptieprijs voor studenten ook dit jaar voort. Wie voor zijn thesis een onderwerp kiest dat aan Dendermonde gelinkt is, kan daar 250 euro mee winnen. “Met de Scriptieprijs willen we de interesse van jeugd in Dendermonde aanwakkeren”, klinkt het.

  1. Ouders Liesbet en Thomas kruipen zelf in pen en potlood om zoontjes over Ros Beiaardommegang te vertellen: “Enthousiasme voor dit stukje DNA van onze stad nog meer aanwakkeren bij jonge kinderen”
    Dendermonde

    Ouders Liesbet en Thomas kruipen zelf in pen en potlood om zoontjes over Ros Beiaardom­me­gang te vertellen: “Enthousi­as­me voor dit stukje DNA van onze stad nog meer aanwakke­ren bij jonge kinderen”

    Jonge kinderen vertellen over de Ros Beiaardommegang? Dat kan voortaan met een nieuw, leuk prentenboek. Liesbet Senepart (42) en Thomas Verwaeren (41), ouders van twee zoontjes, kropen in pen en potlood om dat vorm te geven. En vullen daarmee een gat in de markt. “De beleving rond onze Ommegang, daar geraak je toch niet over uitverteld”, lachen ze.