De E-bikes  en het kapsalon laten Mieke en Jerry achter. Hen wacht een nieuw leven in Spanje. "Veel sneller dan verwacht", klinkt het.
Volledig scherm
PREMIUM
De E-bikes en het kapsalon laten Mieke en Jerry achter. Hen wacht een nieuw leven in Spanje. "Veel sneller dan verwacht", klinkt het. © Geert De Rycke

Nog maar net eigen zaak vernieuwd, maar Mieke en Jerry verhuizen toch naar Spanje: “Genoeg redenen om het niet te doen, maar we springen toch”

AppelsVoor Mieke Bracke (42) en Jerry Mylle (43) wordt het gekende televisieprogramma ‘Ik vertrek’ donderdag werkelijkheid. Ook al hebben ze nog maar net het kapsalon van Mieke vernieuwd en er een nieuwe zaak met e-bikes in geïntegreerd, toch vertrekken de twee naar Spanje. Voor altijd. “Door de coronacrisis beseffen we dat je dromen niet moet uitstellen”, klinkt het.

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.