Voorlopig blijven honden in park ‘t Kruis nog even aan de leiband. De hondenlosloopweide blijkt nog niet klaar.
Volledig scherm
Voorlopig blijven honden in park ‘t Kruis nog even aan de leiband. De hondenlosloopweide blijkt nog niet klaar. © Geert De Rycke

Nog even wachten op hondenlosloopweide aan Resedalaan: “Persbericht was wat vroeg, opening pas in mei”

Sint-Gillis-DendermondeHet ziet er naar uit dat honden en hun baasjes toch nog even geduld moeten hebben om te genieten van de hondenlosloopweide in park ‘t Kruis, aan de Resedalaan in Sint-Gillis. Die zal pas vanaf mei open gaan. Blijkbaar was het Dendermondse stadsbestuur iets te enthousiast, en voorbarig, om er al een persbericht over uit te sturen.

  1. Dendermonde Rugby Club gaat weer voor volwaardige Flanders Open Rugby: “Topploegen van over hele wereld voor toernooi én festival om u tegen te zeggen”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Dendermon­de Rugby Club gaat weer voor volwaardi­ge Flanders Open Rugby: “Topploegen van over hele wereld voor toernooi én festival om u tegen te zeggen”

    Na twee moeilijke coronajaren kan de Dendermonde Rugby Club DRC dit jaar eindelijk opnieuw uitpakken met haar Flanders Open Rugby. Voor het toernooi zijn bijna honderd ploegen van over de hele wereld ingeschreven en de festivalaffiche belooft één groot feest. “We pikken aan waar het in 2019 stopte en brengen dus weer een volwaardige editie”, klinkt het vastberaden.