Walter De Smet kruipt voor de derde keer in de huid van Kalleke Step.
Volledig scherm
PREMIUM
Walter De Smet kruipt voor de derde keer in de huid van Kalleke Step. © Geert De Rycke

Nog 6 dagen tot de Ros Beiaardommegang. Walter De Smet kruipt in rol Kalleke Step: “Als eerste op uitzinnige Grote Markt en dan staat haar op mijn armen recht”

DendermondeGeen Ros Beiaard zonder Kalleke Step, de vrolijke nar die voor het Dendermondse Peirt huppelt. Voor de derde keer op rij is die taak weggelegd voor Walter De Smet (64). En het is meteen ook zijn laatste. “Urenlang volhouden tot het einde? Dat is doseren en geen al té gekke toeren uithalen”, zegt hij.

  1. Middenstand Opdorp Leeft (MOL) vier dertigjarig bestaan: “Ongelooflijk wat we allemaal verwezenlijkt hebben vanuit een groep bevriende zelfstandigen”
    PREMIUM
    Opdorp

    Midden­stand Opdorp Leeft (MOL) vier dertigja­rig bestaan: “Ongeloof­lijk wat we allemaal verwezen­lijkt hebben vanuit een groep bevriende zelfstandi­gen”

    Er breekt een feestjaar aan voor Middenstand Opdorp Leeft in Opdorp. Dertig jaar heeft de vereniging van bevriende ondernemers op de teller staan. En in die tijd drukte MOL zijn stempel op Opdorp. Tijd voor een terugblik én blik op de toekomst. “Dat we indertijd het kermisgebeuren nieuw elan gaven, daar zijn we nog altijd trots op”.